Optimal Balance Helsinki
Tasapainoa elämään

Palvelut

Os­teo­pa­tia


Osteopatia on 4. vuoden mittainen koulutus. Koulutuksesa perehdytään erittäin syvällisesti anatomiaan ja fysiologiaan, erilaisten vaivojen hoitamiseen ja ennenkaikkea mistä toimintahäiriöstä on oikeasti kyse sekä löytää juurisyy ongelman takana.
Tähän mennesä ollaan perehdytty BydyAdjustmentiin jonka ympärille koko hoitonivoutuu yhteen. Siinä käydään koko keho kerralla läpi. Tähän yhdistetään eri tekniikoita joilla sadaan hienosäädettyä kehon toimintaa. Käytettävissä on erilaisia nivel manipulaatioita ja mobilisointeja, pehmytkudos tekniikoita ja kymmeniä muita tekniikoita. Mutta Osteopatia ei ole tekniikoita vaan kokonaisvaltainen hoito jossa hoidetaan terveyttä ja palautetaan keho mahdollisimman neutraaliin tilaan jolloin se pääsee toimimaan optimaalisesti.


Biodynaaminen Phase 1

Sock 2


Os­teo­paat­til­pis­ke­li­ja­na teen  manuaalista hoitoa, jossa otetaan keho aina kokonaisuutena huomioon ja  jossa pyritään aktivoimaan kehon itseparantavaa mekanismia. Tämä  voimistaa kehon sisäistä kykyä ylläpitää terveyttä ja tasapainoa.


Hoito perustuu vahvaan  anatomian osaamiseen ja ymmärrykseen kehon fysiologisista toiminnoista.  Käsin tehtävin tekniikoin hoito voidaan kohdistaa hoitoa tarvitseviin  kudoksiin tarkasti ja tehokkaasti. Hoidossa hoidetaan lihaksia,  sidekudoksia, niveliä ja selkärankaa, hermoja sekä nestekiertoa  pyrkimyksenään luoda terve, kivuton tasapaino kehoon. Tekniikat ovat  hellävaraisia ja hoidettavan kehoa kunnioittavia.